Bolaget ska kreera, projektleda och genomföra events inom mat och dryck, t ex festivaler, företagsarrangemang, utbildningar, föreläsningar, matresor och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 877 | 3 213 | 1 382 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 122 | -38 | 554 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 45 | -84 | 506 |
Årets resultat (tkr) | 35 | 1 | 302 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 886 | 1 280 | 1 537 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 877 | 3 213 | 1 382 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 122 | -38 | 554 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 45 | -84 | 506 |
Årets resultat (tkr) | 35 | 1 | 302 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 886 | 1 280 | 1 537 |
Tillgångar (tkr) | 1 886 | 1 280 | 1 537 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 477 | 443 | 442 |
Obeskattade reserver (tkr) | 40 | 40 | 125 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 369 | 798 | 971 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 886 | 1 280 | 1 537 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 3.1% | -1.2% | 40.1% |
Soliditet | 26.8% | 36.9% | 34.6% |
Kassalikviditet | 137.8% | 160.4% | 158.3% |
Bolaget ska kreera, projektleda och genomföra events inom mat och dryck, t ex festivaler, företagsarrangemang, utbildningar, föreläsningar, matresor och därmed förenlig verksamhet.